Våra startpaket

Startpaket Ansiktsvård

Med Moyana Corigans startpaket får du ett komplett kit som vårdar din hud och ger den en vacker lyster. Vi erbjuder ansiktsserier med hudvård som är anpassade efter alla hudtyper; känslig, torr, fet eller hud med acne eller rocacea. Hudvårdsprodukterna är perfekt sammansatta av naturliga ingredienser som vårdar huden på djupet. Här hittar du också våra startpaket med smink, som både är välgörande samtidigt som de ger en vacker hud.

Vi erbjuder både stora och små startpaket med hudvård

Här hittar du både stora och små startpaket med hudvård i olika underbara dofter och egenskaper. I våra små startpaket ingår ekologisk tvål, sea salt Body scrub och hand & Body lotion. I våra stora startpaket får du även en ekologisk deodorant som är i samma serie som de övriga produkterna. Du får ett perfekt kit med högkvalitativ hudvård som reparerar, återfuktar samt balanserar hudens talgproduktion. Missa inte heller vårt startpaket av ansiktsvård, där du får högkvalitativa ansiktsprodukter, såsom ansiktskräm, ansiktstoner och ansiktsrengöring.

Ett komplett set av lyxiga ekologiska hudvårdsprodukter

Moyana Corigans produkter innehåller endast naturliga råvaror och produkterna är helt fria från paraben, citronsyra, petrokemiska oljor och phenoxyethanol. Vi värnar om miljö, djur och hälsa och med vegansk ansiktshudvård får du de främsta naturliga produkterna utan skadliga kemiska tillsatser. Med ett startpaket av väl utvalda hudvårdsprodukter får du det du behöver för din dagliga hudvård – allt för att din hud ska få det bästa varje dag. Vi har hjälpt människor i 16 år till en friskare hud och majoriteten som provat Moyana Corigans ansiktsvård vill aldrig byta.

Startpaket med smink ger en frisk och vacker hud

Med vårt startpaket av smink, får du concealer, foundation och mineral puder anpassat för ljus, mellan eller mörk hy. Med dessa set av smink får ditt ansikte vårdande produkter som ger ett friskt och vackert utseende – varje dag.